Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu “Baharı Karşılıyoruz Etkinliği” Düzenlendi

Keskin Meslek Yüksekokulu Baharı Karşılıyoruz etkinliği 20 Mart 2024 tarihinde Keskin Meslek Yüksekokulu bahçesinde, öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

Baharın kendisini hissettirmeye başladığı ve Nisan ayının iyiden iyiye yaklaştığı bu günlerde Keskin Meslek Yüksekokulu bahçesinde öğrenciler, akademik ve idari personelimizin katılımı ile Baharı Karşılıyoruz etkinliği düzenlendi. Çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, halat çekme yarışı, bayrak yarışı ve voleybol maçlarının düzenlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Açılış konuşmasını Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Gürer’in yaptığı etkinlikte, Gürer  “Bildiğiniz gibi yarın 21 Mart Nevruz Bayramı. Bizde bugün sizlerle Nevruzu kutlamak istedik. Keskin MYO olarak Nevruzu kutlamak için bugün sizler için bazı etkinlikler hazırladık.  Bu gün okulumuz bahçesinde çuval yarışı, yumurta yarışı, bayrak yarışı ve halat çekme yarışı yapacağız. Bir an önce yarışmalara katılmak için sabırsızlandığınızı görebiliyorum. Bahar döneminde Futbol, Voleybol, Masa Tenisi vb. turnuvaların düzenlenmesini istediğinize yönelik taleplerinizi alıyorum. Bu konuda da eğer sizler sınıflarınızdan bu turnuvaların organizasyonunda görev alacak arkadaşlarınızı seçer ve taleplerinizi Müdür Yardımcımız Fikriye Hocayla paylaşırsanız bizler de, sizler için bu turnuvaları yapmak isteriz. Son olarak Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer ve Öğr. Gör. Yusuf Karadere Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinizin Nevruz Bayramını kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında Keskin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, akademik ve idari personelimiz ile birlikte okulun bahçesine çok sayıda fidan dikimi de gerçekleştirildi. Gün, öğrencilerin ateş üzerinden atlaması, dans ve halay oyunları ile son buldu.