Türkiye Yüzyılı Kapsamında Bilim Tiyatrosu Gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı kapsamında Keskin Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından Keskin Mehmet Arifoğlu İlkokulu’nda “Bilim Tiyatrosu” etkinliği gerçekleştirildi. 28 Mart 2024 tarihinde saat 10:00 da gerçekleştirilen etkinliğe Mehmet Arifoğlu İlkokulu Müdürü Yüksel SARI, Keskin Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Emre YILDIZ ve çok sayıda öğretmen katılım sağladı. 

Öğr. Gör. Emre YILDIZ tarafından organize edilen Türk Bilim İnsanları konulu Bilim Tiyatrosu’nda Cahit Arf, Muazzez İlmiye Çığ, Aziz Sancar, Feryal Özel, Gazi Yaşargil ve Afet İnan gibi değerli Türk bilim insanlarımızla ilgili bilgiler, hayat hikâyeleri ve yaptıkları çalışmalar, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine hem öğretici hem de eğlendirici şekilde anlatıldı.  

Eğitici öğretici etkinliklerin yanı sıra ritim çalışması, beden perküsyonu, müzikli dans etkinlikleri de gerçekleştirildiği etkinlikte, minik öğrenciler doyasıya eğlendi. Gün sonunda Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 100 çocuk kitabı öğrencilere hediye edildi.